1-2-3 møder

ALSALA Consulting arbejder med en salgsmodel, der er til fordel for både vores kunder og vores virksomhed. Salgsmetoden sparer tid (og penge) for begge parter. For ALSALA Consulting betyder det at vores kunder kan betjenes til en attraktiv pris. Metoden hedder 1-2-3 møder og er meget enkel.

Møde 1: Uformelt møde, der koster en kop kaffe og hvor  behovet for konsulentassistance gennemgås og et evt. næste skridt aftales. Næste skridt indebærer en konkret forpligtede aftale om en foranalyse. Længden på foranalysen afhænger af mange elementer og aftales individuelt fra gang til gang. 

Møde 2: Kræver forberedelse for at give størst muligt udbytte, og på dette stadie er der tale om egentlig  konsulentbistand i form af en foranalyse. Takstprisen er ½ pris i forhold til listeprisen

Møde 3: Her aftales opgavens rammer i detajler - Opgaveformuleringsfasen.

En af fordelene for vores kunder ved denne 1-2-3 mødemodel er, at afholdte omkostninger i den indledende fase gives som nedslag i prisen i den efterfølgende konsulentopgave. Virksomheder, der af den ene eller anden årsag vælger at springe fra efter møde 2, har fået en billig og konkret foranalyse.